Advarsel: Innslag av degenerert musikk som krenker den norske folkesjelen.

Frode Thingnæs
Kjell Karlsen
Advarsel: Det er kvinner med.
…og en fra Hallingdal
..og blide folk

JAZZKAFÉ NR. 52 I  KAFÉ  HENRIK

Sundet, Eidsvoll lørdag 7. mars kl. 15:15.«NORSK på NORSK» Eidsvoll Storband er tilbake i Kafé Henrik og spiller opp til ny konsert. Dette blir en jazzkonsert i litt annerledes stil med et knippe kjente norske stykker blant annet av den fremragende trombonisten, arrangøren og komponisten, Frode Thingnæs.
Norsk musikk forbindes ofte med Edvard Grieg, og jazzmusikere har ofte fattet interesse for musikken hans fordi den innbyr til jazz. Den mest kjente jazzen over Griegs musikk er selvsagt Duke Ellingtons Peer Gynt Suite fra 1960. Den førte til et salig rabalder innen «finkulturen» i Norge. Plata ble nektet spilt og solgt i nesten 10 år. Etter at Ellingtons arrangementer har blitt frigitt har de vært til stor glede for storband både i Norge og i verden forøvrig. Denne ettermiddagen blir det Eidsvoll Storband som fremfører Grieg. Også andre stykker av Grieg, arrangert av norske musikere vil bli framført. Storbandet ledes av sin faste dirigent, Mathias Hole.
Inngang kr. 200,-/studenter og skoleelever kr. 100,-/barn under 12 år gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s