Gratulerer med dagen, Skibladner

I dag var Skibladner på besøk i Eidsvoll, med flagg, hestuting og kanonsmell. Båten fyller 163 i dag og eidsvollingene møtte mannsterkt opp på brygga med flagg og blomster og ordfører. John-Erik Vika hadde godord å gi til båten og mannskapet og uttrykte en optimistisk besvergelse om lykkelig framtid for Skibladner og Eidsvoll. Det er nemlig skyer på den himmelen. Skibladner kommer seg nemlig ikke gjennom Minnestryken og ned i Vorma så lenge det pågår arbeider der med den nye jernbanebrua. Arbeidet skal visst pågå en to-tre år og alle ønsker at farvannet blir klart for gjennomkjøring etterpå. Den som elver får se.

P1020347P1020349P1020358

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s