Ridehuset

Ridehuset.09-downsizeRidehuset.11-downsize

Med glimrende akustikk og sentral beliggenhet på Akershus festning er Ridehuset Scene en av Oslos mest ettertraktede konsertlokaler

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ridehuset har siden 2007 vært Stabsmusikkens faste konsertscene med en beliggenhet på Akershus festning, midt i Oslo sentrum. Som navnet tilsier ble bygget opprinnelig brukt til hestedrift på festningen, men er i dag en av hovedstadens mest ettertraktede intimscener.  Eksteriøret på bygget er bevart slik det ble oppført, mens interiøret er oppgradert til en moderne scene. Salen tar 200 publikummere på amfi, og selve scenen er meget fleksibel og benyttes til konserter, teater, dans og andre kulturelle formål.

De siste årene har det vært aktører der som Oslo-filharmonien, Oslo Operafestival, Ultimafestivalen, The European Conductor’s Competition, Army Summit og  Oslo Politiorkester og Eidsvoll Janitsjarkorps 10. april 2019.

Hovedbilde-alternativ2-downsizeP1010447P1010453P1010459P1010464P1010471

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s