Nostalgi med trøkk

Lookin’ Back er tittelen vi har satt på konserten i Kafe Henrik kommende lørdag kl 15.15. Gårsdagens lange generalprøve sitter fremdeles i kroppen som en sitrende fornemmelse av kommende publikumssuksess.

IMG_1159
Bernhard – konsertens hovedperson
IMG_1162
Gudmund (i bakgrunnen)
IMG_1163
Konserterte sammen i Panorama for 25 år siden.
IMG_1165
Tenor og alt

Bandet tar denne gangen et historisk tilbakeblikk siden dette er den 50. jazzkaféen bandet gjør. Konserten har vi kalt «Lookin´ Back», og dette er også navnet på en av låtene som vil bli fremført. Storbandet har denne gangen med som solist saxofonisten Bernhard Seland som ledet bandet i noen år på begynnelsen av 1990-årene. Han har med seg noen egne komposisjoner, spennende musikk fra 80- og 90-tallet, bl.a. mye spilt av det kjente Oslo Groove Company. Fra samme epoke fremfører storbandet også komposisjoner/arrangementer av to av de mest fremtredende musikerne i «Groovecompaniet», Lars Erik Gudim og Helge Sunde.

Dette blir en spennende konsert med musikk som ikke har blitt spilt mye de siste årene og som nå nesten er gått i «glemmeboken».

Konserten blir ledet av storbandets faste dirigent Mathias Hole,  som forøvrig også vil være solist på sin trombone på noen av låtene.

VELKOMMEN TIL JAZZKAFÉ !

Inngang kr. 200, skoleungdom/studenter kr.100.  Barn under 12 gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s