Kunnskap de håper de ikke får bruk for

Det er hektisk aktivitet på Eidsvoll 1814. Første store begivenhet er markeringen av Notabelmøtet og offisiell åpning 16. februar – tett fulgt av åpningsuka for publikum fra 18. februar. Er man guide på et museum er det behov for kunnskaper som går utover det faglige. Eidsvollsbygningen er en utfordrende bygning å bedrive guiding i og guidene må være drillet i spørsmål som angår personlig og fysisk sikkerhet. Dette tas på alvor. Her ser vi Para Paranthaman fra Eidsvoll og Hurdal Røde Kors som er instruktør i førstehjelp.

Para kan du forøvrig se i Auditoriet på Eidsvoll 1814 21., 22 og 24. mai kl. 19.00 i teaterstykket «Stemmer». Dette nyskrevne teaterstykket er en forestilling om identitet, frihet og tilhørighet sett gjennom flerkulturelle øyne i Eidsvoll.  Autentiske fortellinger fra samtiden blander seg med historiske stemmer når Eidsvoll Playbackteaterforening presenterer sitt bidrag til jubileumsåret 2014. Medvirkende: Teater Mango m.fl.

005

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s