173 dager til 17. mai

..og  40 personer fra kor og korps fikk enda mer påfyll og inspirasjon til planlegging og arbeid videre. Begivenheten var enda et samordningsmøte i Eidsvoll Musikkråd. Og fra de profesjonelle var Johannes Joner der og Helge Sunde og Alison Aarsten og Inger Anne Westby. Og de har styrket staben med en profesjonell manusforfatter, Morten Lorentzen, som også var der, fortalte oss noe om tekstgrunnlag og at han har gått 14 dager på Vilberg skole for noen år siden. Naturligvis ble han der og da utnevnt til attenfjortis.

Morten Lorentzen
Morten Lorentzen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s