Bernhard Bornstein

Nok en sympatisk student fra musikkhøgskolen dumpet ned midt blant de glade janitsjaramatører i Søndre Samfund i går. Janitsjarn og Verket forbereder seg sammen mot 2014. Bernhard, nyslått attenfjortis, produserer råmateriale for korpsene, dvs komposisjoner. I går fikk han høre hvordan det kan gjøres da musikerne øvde på Stian Carstensens nye jubelmarsj Ja, Nooorge. En av Norges beste musikkarrangører, Helge Sunde, har lagt den til rette for oss, dvs har laget den vrang for oss.
00120131028_214728

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s