Hvor lenge kan pingviner holde pusten under vann?

Sannelig om jeg vet, men jeg forestiller meg at det er omtrent like lenge som jeg klarer å holde meg våken under et faglig foredrag på kvelden etter en lang og virksom dag. Ikke slik i går, da jeg satt i en sal på Akershus fylkeskommune og hørte kultursosiologen Mats Trondman foreleste om ungdom og frivillige organisasjoner. Ishockeyspilleren, poesifantasten og Shakespeareelskeren, professor Trondman har et meget velfundert syn på drift av frivillig kulturaktivitet i lys av samfunnsendringer. Et femtitalls mennesker satt høykonsentrert i 5 kvarter under konferansen som ble arrangert av et knippe akershusorganisasjoner og fylkeskommunen og som ble åpnet av fylkesvaraordfører Lars Salvesen – nå også attenfjortis.

005 012

En kommentar om “Hvor lenge kan pingviner holde pusten under vann?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s