Odd Einar Dørum

Man forventer egentlig ikke et originalt og reflektert svar når man spør folk på gata hva de synes om begivenhetene i 1814. «Den franske revolusjonen og dens verdigrunnlag, som ble importert til Norge i 1814, var vel og bra, men det var også verdifulle sider ved den norske samfunnsstrukturen fra gammelt av, som man kanskje burde ha tillagt mer vekt.» Det er Odd Einar Dørum som sier dette i sitt lille tiltredelsesforedrag ved innlemmelsen i attenfjortisbevegelsen.

005

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s