Vilberg skolekorps – 2014-aktivitet

På sitt møte før sommeren bevilget Eidsvoll kommune ved Grunnlovskomiteen 550.000 kr. til frivillige lag og foreninger som setter igang tiltak i forbindelse med grunnlovsfeiringen. Vilberg skolekorps fikk over 70.000.

Korpset ønsker å gjøre det allerede etablerte «Wergelandsstevnet»  større under grunnlovsjubileet. Arrangementet gjennomføres 7. juni og vil også være en markering av unionsoppløsningen 1905 samme dag. Alle skolekorps og voksenkorps i egen og omkringliggende kommuner inviteres, det samme gjør Gardemusikken. dsc0022Arrangementet avvikles i Eidsvoll sentrum med bankplassen og vannscenen som sentrale steder. I tillegg vurderes større arenaer som kunstgresset ved Eidsvollhallen og Eidsvollsbygningen for fellesnummer og Garde-oppvisning. Alle påmeldte korps skal spille utendørskonsert ved en institusjon i Eidsvoll, korpsene og Gardemusikken marsjerer mot Bankplassen og det vil bli korpsmusikk og Gardeoppvisning med Wergelandsmarsjen som avslutningsnummer. Det ses på muligheten for samarbeid med andre lokale foreninger innen musikk, dans og drama og disse, samt en konferansier, vil knytte musikken og 1814-historien sammen på en levende måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s