Sommerstille

 Det var ikke mange nysgjerrige å se en vakker juliettermiddag ved Riksbygningen. Kanskje tenker mange at dit kan vi heller reise til neste år. Carsten Anker var ikke å se på sokkelen sin – han var til fullservice ett eller annet sted. Og obelisken bak ham var renset og hadde fått nytt fundament. Ole Kopreitan er nylig på plass i museet og sørsiden av bygningen ser ut til å være ferdig restaurert. Keramikeren Randi Tømmerås, deltidsmedarbeider i museumsbutikken/restaureringsinformasjonen siden 2005, er en ekte attenfjortis og gleder seg til neste år med merket på brystet.P1020699 P1020696 P1020700

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s