Ulla Johansson

Utenfor Charlottenberg Shoppingcenter traff jeg Ulla Johansson. Hun ga ikke uttrykk for et hjertelig forhold til den norske grunnloven, men mottok attenfjortismerket med begeistring da jeg fortalte at det var et symbol for amatørmusikkens markante preg på neste års jubileum. Hun er selv medlem av Eda Akademiska Kör og kommer gjerne til Eidsvoll  neste år, selv om hun synes at unionsoppløsningen i 1914 var trist. Du vil ikke komme til å kjenne henne igjen, da hun ønsker å være et anonymt medlem. Her ser vi henne på vei inn til sin ukentlige handletur.

P1020300

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s