En blid ordfører gleder seg til jubileet

Grunnlovskomiteen hadde møte i kveld og ting begynner å falle på plass for jubileet. Jubileet: Grunnen til at jeg i det hele tatt sitter her og blogger. Lag og foreninger som ønsker å gjøre en innsats knyttet til jubileet ble overdrysset med 550.000 kroner – og det er mye morsomt ute og går. Se på kommunens hjemmeside. Einar Madsen er sprudlende fornøyd med oppkjøringen og sa under en høyst uformell og ledig utført seremoni etter møtet: «Justin Bieber – go home. Her kommer 2014 – jubileet». Jeg oppfattet det som at attenfjortismerket ble positivt mottatt.

P1010953

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s