Opus 89

Lenge siden jeg hørte dem og der har det vært et skikkelig løft under dirigent Linn Asak Andersen. En svært behagelig og hyggelig time i Kafe Henrik i ettermiddag. Og repertoaret kan brukes i sin helhet under jubileet til neste år. Vær så snill og hold det ved like. Humoren, klangen og presisjonen i Tyven, tyven og Kjerringa mot strømmen er av ypperste klasse og også norske klassikere sitter rett i hjertet. På bildet ser der gjestestjerne Mona Julsrud som kaller på kyrne i ett av de stemningsfulle innslagene sine. Og salen var full. Lykke til videre, Opus 89! 

P1000978

P1000980

2 kommentarer om “Opus 89”

  1. Tusen takk Kjell. Jeg skal bruke mine muligheter til å ivareta dine ønsker.
    Hilsen Kjell Brendløkken

  2. Hallo igjen Kjell. Jeg har først lest ditt innlegg nå og er stolt og glad for dine kommentarer. Gleder eg til innkallingen kontaktpersonmøtet, forhåpentlig om ikke så lenge. Før det har vi styremøte i Opus og vi orienterer alle om opplevelser og fremdrift. Deilig å være en brikke i puslespillet. Mvh. Opus `89, Marit Gusdal, leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s