Det er bare tida og veien

I går kveld tok Eidsvoll kommune ved Grunnlovskomiteen i mot Eidsvoll Musikkråds tilbud om å stå for formiddagsarrangementet ved Eidsvoll 1814 17. mai 2014 i samarbeid med Norges musikkhøgskole. Tilskuddet  fra kommunen har en verdi  på kr. 375.000 og grunnlaget er dermed lagt for å sette i gang. 205.000 bevilges i form av kontanttilskudd og de resterende 170.000 bevilges som lønn til lokal prosjektkoordinator, som kommunen skal engasjere, og dekning av utgiftene til tekniske installasjoner og utstyr. Dette er det største musikkpedagogiske eksperimentet Norges musikkhøgskole har satt i gang. For ikke å snakke om lille Eidsvoll Musikkråd! 300 musikere og sangere skal sette ekstra farge på 200-årsjubileet.

184736497

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s