Storytelling

Det er vel ikke mange historiske hendelser og bygninger som trigger så mange gode historier som Eidsvollsbygningen. Som jeg sa i forrige innlegg: det er en form for magi rundt dette. Rekrutten som fikk i oppdrag å forsvare Riksbygningen mot den imaginære fienden, russepresidenten som hoppet etter Wirkola i 1959 (han talte etter Gerhardsen).  I «Konservatorens time» i dag fikk vi presentert innsamlingen av historier rundt Riksbygningen, historier som folk har rapportert inn til prosjektet «Bygningen og bygda » som startet i 2009. Rekrutten og russen var to av historiene vi ble fortalt.

Rannveig Finnsen fortalte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s