Et minimum av samordning (trinn 1)

Det er kun enkle grep som skal til for å gjøre det litt lettere for det folkelige engasjementet å tenne, hente inspirasjon og samordne aktiviteter. 1)En enkel hjemmeside med oversikt over hva som er gjort og hva som planlegges.  Ressursbruk: Opprette hjemmeside: 20 min, Skrive per uke: 20 min. IT-innsats per uke: 8 min. 2) En kalender hvor påtenkte arrangementer legges inn og som hjelper planleggere til å finne ledige datoer, ta initiativ til samarbeid og markedsføre ideen. I påvente av slikt håper denne bloggen å være et lite  bidrag til pkt 1. Når det gjelder kalender, vil ikke Eidsvoll Musikkråd sitte med hendene i fanget og har lagt inn en foreløpig, meget enkel kalender på sin hjemmeside.

Kommer snart i et hode nær deg

 Ressursbruk: 1 min pr uke. Etterhvert vil vi invitere alle som ønsker det til å benytte den. Du finner den på http://www.musikk.no/eidsvoll

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s